fbpx
Vælg en side

Sammensæt nemt menuen til dit arragement og få pris med det sammen!

1. Vælg en eller flere forretter

2. Vælg en eller flere hovedretter

3. Vælg en eller flere desserter

4. Vælg natmad

5. Vælg drikkevarer

Eller prøv en af vores populære buffet pakker

Henrik er uddannet kok og sommelier. Han har haft restauranterne Horizonten og Brasserie 33 på Køge Havn og har været køkkenchef på Vallø Slotskro og senest Svogerslev Kro.

Henrik vil køre forsamlingshuset videre med private fester og mad ud af huset, men derudover har han planer om en række andre aktiviteter.

I det hele taget vil Henrik sætte fokus på lokale råvarer for eksempel fra William på Klippingegård og Engvang med æbler og frilandsgrise.

Forsamlingshuset, der ejes af en andelsforening, er opført i 1942 og moderniseret og udvidet flere gange gennem årene, således at det i dag rummer nogle af de største selskabslokaler på Stevns. Der er tre separate lokaler, som tilsammen kan rumme 250 spisende gæster. 

I forbindelse med skiftet af forpagter får forsamlingshuset nyt telefonnummer 70 20 19 42

Seneste nyt

Åbningstider i "1942"

Fredag d. 5. juni åbnede Strøby Egede Forsamlingshus anno 1942 deres á la carte restaurant "Anno 1942".

Vi har åbent fredage og lørdage fra kl. 17.

Vi overholder alle retningslinjer i forbindelse med Covid-19. 

Kom forbi og nyd en aften i det hyggelige lokale.

Forsamlingshuset anno 1942

Stevnsvej 82

4600 Køge

70201942

info@anno1942.dk

Copyright 2020