Bestil julefrokost i eller ud af huset samt vores nytårsmenu som take away
Kontakt os for bestilling.
Kontakt os for bestilling.
![Logo](https://usercontent.one/wp/www.anno1942.dk/wp-content/uploads/2023/10/Visitkort.png?media=1705417376)
Henrik er uddannet kok og sommelier. Han har haft restauranterne Horizonten og Brasserie 33 på Køge Havn, og er dermed et kendt ansigt blandt mange i området.
Henrik vil køre forsamlingshuset videre med private fester og mad ud af huset, men derudover har han planer om en række andre aktiviteter.
I det hele taget vil Henrik sætte fokus på lokale råvarer for eksempel fra William på Klippingegård, Østervang samt Nørbys grøntsager.
Forsamlingshuset, der ejes af en andelsforening, er opført i 1942 og moderniseret og udvidet flere gange gennem årene, således at det i dag rummer nogle af de største selskabslokaler på Stevns. Der er tre separate lokaler, som tilsammen kan rumme 250 spisende gæster.
![Anno1942 (7 of 8)](https://usercontent.one/wp/www.anno1942.dk/wp-content/uploads/2020/03/Anno1942-7-of-8.jpg?media=1705417376)