70201942 info@anno1942.dk

Nytår som take away

Slip for besværet på årets sidste aften og lad os lave maden, som I anretter. Menuen afhentes hos os mellem kl. 13 – 16, der medfølger brochure med vejledning. 

Henrik er uddannet kok og sommelier. Han har haft restauranterne Horizonten og Brasserie 33 på Køge Havn, og er dermed et kendt ansigt blandt mange i området.

Henrik vil køre forsamlingshuset videre med private fester og mad ud af huset, men derudover har han planer om en række andre aktiviteter.

I det hele taget vil Henrik sætte fokus på lokale råvarer for eksempel fra William på Klippingegård, Østervang samt Nørbys grøntsager.

Forsamlingshuset, der ejes af en andelsforening, er opført i 1942 og moderniseret og udvidet flere gange gennem årene, således at det i dag rummer nogle af de største selskabslokaler på Stevns. Der er tre separate lokaler, som tilsammen kan rumme 250 spisende gæster. 

 

Forsamlingshuset anno 1942

Stevnsvej 82

4600 Køge

70201942

info@anno1942.dk

Copyright 2020

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. Denne side benytter cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du brugen af cookies