fbpx
Vælg en side

Diverse menuer:

(siden er under opbygning…)

Selskabsmenuer

Jul og Nytår 2022

Menukort anno 1942

4. Vælg natmad

5. Vælg drikkevarer

Henrik er uddannet kok og sommelier. Han har haft restauranterne Horizonten og Brasserie 33 på Køge Havn og har været køkkenchef på Vallø Slotskro og senest Svogerslev Kro.

Henrik vil køre forsamlingshuset videre med private fester og mad ud af huset, men derudover har han planer om en række andre aktiviteter.

I det hele taget vil Henrik sætte fokus på lokale råvarer for eksempel fra William på Klippingegård og Engvang med æbler og frilandsgrise.

Forsamlingshuset, der ejes af en andelsforening, er opført i 1942 og moderniseret og udvidet flere gange gennem årene, således at det i dag rummer nogle af de største selskabslokaler på Stevns. Der er tre separate lokaler, som tilsammen kan rumme 250 spisende gæster. 

I forbindelse med skiftet af forpagter får forsamlingshuset nyt telefonnummer 70 20 19 42

Seneste nyt

"Strøby Egede Forsamlingshus anno 1942"

Fra mandag d . 21/11 og frem til jul, kan vores julefrokostanretning bestilles enten som take away til selskab eller julefrokosten kan afholdes hos os, hvor vi danner rammerne om en dejlig aften.

 

 

 

 

Forsamlingshuset anno 1942

Stevnsvej 82

4600 Køge

70201942

info@anno1942.dk

Copyright 2020